Hulp in
de startfase


Bij nieuwbouwprojecten en renovaties adviseert en assisteert Sold Verkoop & Styling al bij de eerste fase. De grootte van de woning, de indeling van de kamers, de locatie van de keuken: het zijn de wensen van de potentiële koper waar nu al rekening mee gehouden dient te worden. De inrichting van een woning moet niet afhangen van wat jij als verkopende partij handig vindt, maar van wat commercieel de beste insteek is in het specifieke segment waarin je je bevindt.

Sold Verkoop & Styling wordt met grote regelmaat ingeschakeld als sparringpartner door projectontwikkelaars, makelaars en vastgoedbeleggers. Uiteraard begeleiden wij ook verbouwingen en renovaties voor particuliere verkopers of verhuurders.

Hulp bij
promotie

Een heerlijk appartement, een prachtig huis of een fraai onroerendgoedproject: zonder een uitgekiende verkoopcampagne kan de verkoop ervan zich maanden of zelfs jaren voortslepen. Een website is een goed begin, maar wie vindt die potentiële kopers voor je en maakt ze geïnteresseerd? Sold Verkoop & Styling maakt een professioneel marketingcommunicatieplan en voert het van a tot z voor u uit.

Een paar voorbeelden:


  • Het opzetten en up-to-date houden van een onderscheidende website.
  • Geïnteresseerden betrokken houden met een Facebook-pagina.
  • Organiseren van open dagen.
  • Ontwikkelen van promotie-materiaal, inclusief fotografie en brochures.
  • Advertenties ontwikkelen en plaatsen.
  • Een slimme online campagne, zodat de site goed vindbaar is.

Hulp bij
de verkoop


Ken je het verschil tussen verkoopstyling en interieurontwerp? Een woning aantrekkelijk maken voor kopers, is iets anders dan een persoonlijke inrichting samenstellen. Vanuit onze achtergrond in de makelaardij weten we wat kopers graag zien. Na een goede verkoopstyling ziet een interieur er niet uit alsof erin gewoond wordt – het moet de kijker alleen het gevoel geven dat ze er iets mee kunnen. Zodat ze zich realiseren hoe fijn het zou zijn om er zelf te wonen.

Sold Verkoop & Styling richt veel modelwoningen in. We stofferen vaak casco woningen, omdat dat een veel huiselijker gevoel geeft dan kaal beton. Goed ingerichte woningen verkopen nu eenmaal beter en sneller. Wij zorgen er altijd voor dat je de investering terugverdient, in tijd en/of geld. Door handig in te kopen bij vaste leveranciers kunnen wij hoge kortingen en supersnelle levertijden bedingen.

Wil je de hele verkoop van een vastgoedproject volledig uitbesteden? Wij selecteren en trainen geschikte makelaars die jouw naam dragen en het hele project door en door kennen. Flexibel als we zijn, kunnen bezichtigingen via ons ook ’s avonds of in het weekend gepland worden, net wat de klant goed uitkomt. We houden je continu op de hoogte van de vorderingen die we maken. Uiteraard overleggen we veelvuldig met je over te benutten kansen, resultaten én de verkoopcijfers!

En nu...
Aan de slag!

We kunnen nog veel meer vertellen, maar liever gaan we aan de slag. De handen uit de mouwen. Wij kunnen je woning of compleet onroerendgoedproject beter dan wie ook voor het voetlicht brengen. Neem nu contact met ons op voor een gesprek. Dan merk je direct hoe verfrissend onze aanpak is.


Neem contact met ons op