Een woning die
zichzelf verkoopt –
of verhuurt


Wat zijn de uitgesproken sterke en zwakke punten van jouw woning? Wanneer je je huis of appartement wilt verkopen zul je het, objectief, vanuit de ogen van een potentiële koper moeten bekijken. En dat is niet eenvoudig.

Hoe presenteer je je woning zo, dat een kijker zichzelf er direct ziet wonen? Dat vraagt om een stylist die het beste in jouw huis naar voren weet te brengen.


Het hele plaatje

Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij weten we waar klanten gevoelig voor zijn. We bekijken jouw woning vanuit de ogen van een koper of huurder, en komen dan met oplossingen die de verkoop écht helpen.

Wanneer je woning klaar is voor de verkoop, zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk mensen dat zo snel mogelijk weten. Via Funda.nl geven we je huis extra aandacht en we gebruiken ons netwerk om via andere NVM-makelaars nóg meer bereik te genereren. We maken een professionele presentatie die opvalt tussen alle andere,zowel off-als online.
En we verzorgen bezichtigingen – ook ’s avonds en in het weekend. Kortom, we laten geen mogelijkheid onbenut om jouw woning te laten opvallen. Dit resulteert in een snelle en succesvolle verkoop. Wie is daar nou niet bij gebaat?

Hulp bij
de verkoop


Ga je (nog) niet verhuizen, maar heb je een verbouwing voor ogen? We geven graag advies over ruimtelijke indeling en inrichting/styling: aspecten die de waarde en verkoopbaarheid van je woning ten goede komen.

En nu...
Aan de slag!

We kunnen nog veel meer vertellen, maar liever gaan we aan de slag. De handen uit de mouwen. Wij kunnen je woning of compleet onroerendgoedproject beter dan wie ook voor het voetlicht brengen. Neem nu contact met ons op voor een gesprek. Dan merk je direct hoe verfrissend onze aanpak is.


Neem contact met ons op