Stylist en makelaar in één


Een huis mooi maken kan iedereen. Wat wij doen is een huis beter verkoopbaar maken. De inrichting piekfijn verzorgen is daar slechts een onderdeel van. Dat is wel ons vertrekpunt: alles aan de woning moet kloppen. Op basis daarvan maken we een aantrekkelijk en geloofwaardig verkoopverhaal. Dat verhaal is vervolgens onderdeel van de doordachte promotiecampagne die kopers zal trekken.
Fotografie, advertenties en social media, bezichtigingen, vragen van geïnteresseerden beantwoorden: wij regelen alles. Laat u door ons verrassen met onze frisse ideeën en kennis van de markt. Wij werken slimmer, sneller en flexibeler dan u zelf ooit zou kunnen.

Monique Hugen

 Monique

Oprichter van Sold Verkoop & Styling is Monique Leysner-Hugen. Een duizendpoot die oog voor styling combineert met jarenlange ervaring als zelfstandig makelaar. Juist daarom ziet ze heel snel de potentie van een project – en hoe ze het beste eruit naar voren kan halen. Met een hands-on mentaliteit en een uitgebreid netwerk weet ze als geen ander waar een woning om vraagt.

Leslie van der Meijden

 Leslie

Leslie van der Meijden is opgegroeid in een Amsterdamse vastgoed/aannemersfamilie en de liefde voor de Amsterdamse architectuur is haar met de paplepel ingegoten. Zij heeft 9 jaar ervaring als verhuur makelaar en de laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in de verhuur voor de expat markt. Tevens heeft zij de begeleiding van diverse vastgoed en splitsings projecten verzorgd.

Robin Keller

 Robin

Robin Keller heeft met zijn eigen winkels en import meer dan 15 jaar ervaring in de inkoop en verkoop van vloeren, keukens en inbouwapparatuur, sanitair, meubels, tegels, verf en ga zo maar door. Dankzij zijn jarenlange samenwerking met project-ontwikkelaars, makelaars en vastgoedbeleggers weet hij precies hoe je een woning snel en tegen een scherp budget verkoopklaar krijgt.

Dennis Matthew

 Dennis

Dennis Matthew is sinds 10 jaar zelfstandig ondernemer in de financiële dienstverlening en daarnaast werkzaam als makelaar/nieuwbouwadviseur op projectbasis. Door zijn parate kennis en straight forward instelling een echte teamplayer
waarbij positiviteit zowel zakelijk als privé altijd de boventoon voert.

Het beste werk komt van de beste mensen

Sold werkt samen met beste professionals op ieder gebied. Zo kunnen we een interieurarchitect leveren die meedenkt tijdens de bouw, adviseurs die een online campagne ontwikkelen, stylistes die zelfstandig werken of met u mee gaan om te shoppen, NVM-makelaars die weten hoe je een huis in de markt zet... Op werkelijk ieder vlak kennen we mensen die zichzelf bewezen hebben. En we kunnen ze verrassend snel voor u aan het werk zetten.

De juiste wegen
naar extra voordeel

Als klant van Sold heeft u direct toegang tot het Sold netwerk van specialisten. We praten rechtstreeks met meubelfabrikanten, vloerproducenten, elektronicamerken en keukenleveranciers, waardoor de inrichting van een woning tot wel 40% goedkoper kan. En supersnel !

En nu...
Aan de slag!

We kunnen nog veel meer vertellen, maar liever gaan we aan de slag. De handen uit de mouwen. Wij kunnen je woning of compleet onroerendgoedproject beter dan wie ook voor het voetlicht brengen. Neem nu contact met ons op voor een gesprek. Dan merk je direct hoe verfrissend onze aanpak is.


Neem contact met ons op