Alles wat we doen staat in dienst van een vlotte verkoop


Om een woning goed en snel te verkopen, heb je een makelaar met kennis van zaken nodig en een koper die zich direct thuis voelt in jouw woning. Een woning die onder onze begeleiding wordt aangeboden, ‘voelt’ gewoon goed.
De Sold Verkoop & Styling makelaar kent de markt en de wensen van kopers. We zorgen er met een goede (re)styling van het interieur voor dat de pluspunten van de woning direct opvallen bij kijkers.

We begeleiden niet alleen verkooptrajecten bij particulieren, ook vastgoedontwikkelaars nemen wij veel werk uit handen. Advies bij ontwerp en bouw/verbouwing, een uitgekiend marketingplan opzetten, modelwoningen inrichten, aantrekkelijke presentaties maken voor projecten, bezichtigingen en open dagen begeleiden: alles wat wij doen staat in dienst van een vlotte verkoop.

Meedenken bij het ontwerp van het project. Inrichten van een modelwoning voor verkoop of verhuur. Online campagne voeren. Website bouwen en onderhouden. Bezichtigingen begeleiden. Organiseren van open dagen en acties. Trainen van verkoopmakelaars.


We doen álles om uw woningen verkocht te krijgen Kijken hoe we dit doen